CFD-handel

Plus500

Plus500


Plus500 is een betrouwbare cfd broker die al jaren actief is op de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt een volledig Nederlandstalige website en ondersteuning aan. Door de eenvoud en het gebruikersgemak van het in eigen beheer ontwikkelde handelsplatform, is Plus500 uitermate geschikt om kennis te maken met het handelen met cfd's. Maar ook meer ervaren cfd handelaren kunnen hier prima aan hun trekken komen. Hierbij moet opgemerkt worden dat voor het handelen met cfd's een zekere mate van kennis van en ervaring met beurshandel (liefst met hefboomproducten als opties, futures of turbo's) gewenst is.

Bij Plus500 kan, met behulp van cfd's, worden gehandeld in aandelen, indices, opties, grondstoffen, valuta en ETF's. Het aanbod is zeer ruim in vergelijking met de meeste andere cfd brokers. De volledige lijst met instrumenten is HIER te vinden.

Oefenaccount / live account

Plus500 biedt u de mogelijkheid tot het openen van een gratis demo-account. Met deze demoaccount kunt u, zo lang als u wilt en met ongelimiteerd saldo, kennis maken met het door Plus500 aangeboden handelsplatform. Het is tegelijkertijd een perfecte manier om te oefenen met het handelen in cfd's, als u daar nog niet in thuis bent. Het openen van een demo-account is eenvoudig, snel, gratis en zonder enige verplichtingen.

Open hier gratis uw demo-account

Als u een live account opent, dan ontvangt u direct, zonder zelf geld te storten, 25 euro gratis handelsgeld*. U heeft dan toegang tot het handelsplatform van plus500 en u kunt direct beginnen met handelen.

Open hier uw live-account


 

*Voorwaarden zijn van toepassing. Valideer uw telefoonnummer om voor het gratis handelsgeld in aanmerking te komen. Een minimaal handelsvolume is vereist om uw gratis handelsgeld op te nemen.

Transactiekosten

Plus500 rekent geen transactiekosten. In plaats daarvan verdienen ze aan de spread. Dat is het verschil tussen bied en laatprijs. Voor het populaire valutapaar Euro/USD bedraagt de spread bijvoorbeeld 2 pips.

Hefboom

Plus500 biedt een hefboom tot maximaal 1:294. Deze hefboom is variabel en door u als belegger te bepalen. De maximale hefboom verschilt echter per beleggingscategorie:

 • Aandelen: 1:10
 • Forex: 1:294
 • Indices: 1:294
 • Grondstoffen: 1:152
 • ETF's 1:100
 • Opties 1:5

 

Geld storten en opnemen

Plus500 rekent geen kosten voor het storten en opnemen van geld van of naar de handelsrekening.

Geld overmaken kan eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving, creditcard of Skrill (voorheen Moneybookers). Het is niet mogelijk om geld via paypal over te maken. Geld opnemen kan via bankoverschrijving, cheque en Skrill. Dit zal ongeveer 3 werkdagen in beslag nemen.

Garantiestelling en certificering

Plus500 staat onder de naam Plus500 ltd., Universal Engine ltd. geregistreerd bij de Britse Financial Conduct Authority (registratienummer: 509909). Dankzij de Financial Conduct Authority registratie zijn uw financiële tegoeden bij Plus500 verzekerd tot 50.000 Britse pond bij bijvoorbeeld een faillissement van Plus500.

Plus500CY LTD is geautoriseerd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (licence No. 250/14).

Plus500 samengevat

 • Duidelijk en makkelijk te gebruiken handelsplatform
 • Binnen enkele minuten opent u eenvoudig een rekening
 • 25 euro gratis handelsgeld* bij opening van een live account
 • eenvoudig geld storten, o.a. via iDeal
 • Nederlandstalig handelsplatform en website
 • Betrouwbaar, gereguleerd door CySEC en Financial Conduct Authority

 

* Voorwaarden zijn van toepassing. Valideer uw telefoonnummer om voor de bonus in aanmerking te komen. Een minimaal handelsvolume is vereist om uw bonus op te nemen.

** Voorwaarden zijn van toepassing. Een minimaal handelsvolume is vereist om uw bonus op te nemen.

*** risicowaarschuwing: uw kapitaal is in gevaar

plus500