CFD-handel

Monero koers

Live Monero Koers

Monero is een relatief nieuwe cryptomunt. Monero onderscheidt zich van bijvoorbeeld Bitcoin o.a. door de anonimiteit van de gebruikers bij het doen van transacties. Ook kunnen transacties sneller worden afgewikkeld dan bij bitcoin.

De Monero koers is, net als de koers van vele andere cryptovaluta, hard opgelopen dit jaar. De Monero koers is zeer volatiel en leent zich uitstekend voor trading. Dit kan uitstekend m.b.v. het cfd (Contract for difference). Dit is een hefboomproduct dat de koersbewegingen van de onderliggende waarde, in dit geval Monero, versterkt. Bij cfd broker Plus500 kan, met hefboom, worden gehandeld in Monero cfd's. De koersbewegingen worden dus, zowel naar boven als beneden, versterkt.

Aangezien dit risicovol is, is het aan te raden eerst even droog te oefenen met fictief geld. Dit kan gratis en geheel vrijblijvend op de Plus500 demo-account.

*Risicowaarschuwing Plus500: 72% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909)