CFD-handel

Alibaba koers

Alibaba koers

Op 19 september werd het aandeel Alibaba voor het eerst op de beurs van New York vrij verhandeld. Met een opbrengst van ruim 21 miljard dollar was het direct de grootste beursgang ooit. De Alibaba koers stelde niet teleur toen het handelen van start ging. De aandelen waren uitgegeven voor $68, maar de Alibaba aandelen openden op een koers van ruim 92 dollar. De Alibaba koers steeg vervolgens snel naar $99,70 om vervolgens weer terug te zakken naar een koers van rond de 93 dollar.

De Alibaba koers heeft dus op dag één van z'n notering al heel wat positief vuurwerk laten zien. Gezien de enorme winstmarges en groeikansen van dit Chinese megaconcern, mogen er nog mooie dingen van de Alibaba koers verwacht worden. Lees meer over Alibaba in het volgende artikel: Handelen in aandelen Alibaba

CFD brokers die handel in Alibaba aandelen aanbieden.

Bij de volgende cfd brokers kan in Alibaba aandelen cfd's gehandeld worden:

Plus500: Bij Plus500 kan met een hefboom in Alibaba cfd's gehandeld worden. Lees meer over Plus500 in onze Plus500 review.

*Risicowaarschuwing Plus500: 76,4% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909)  

Markets.com: Een steeds populairder wordende, kwalitatief hoogstaande, broker in Nederland. Ze hebben een groot aanbod aan cfd's waaronder ook cfd's op Alibaba. Lees meer in onze Markets.com review.

Trade.com: Een wereldwijd bekende, zeer professionele cfd en forex broker. Ook hier kan men Alibaba cfd's verhandelen.