Plus500 is een vertrouwde cfd broker die al jaren actief is op de Nederlandse markt. Het bedrijf biedt een volledig Nederlandstalige website en ondersteuning aan. Door de eenvoud en het gebruikersgemak van het in eigen beheer ontwikkelde handelsplatform, is Plus500 uitermate geschikt om kennis te maken met het handelen met cfd's. Maar ook meer ervaren cfd handelaren kunnen hier prima aan hun trekken komen. Hierbij moet opgemerkt worden dat voor het handelen met cfd's een zekere mate van kennis van en ervaring met beurshandel (liefst met hefboomproducten als opties, futures of turbo's) gewenst is.

Bij Plus500 kan, met behulp van cfd's, worden gehandeld in aandelen, indices, opties, grondstoffen, valuta en ETF's. Het aanbod is zeer ruim in vergelijking met de meeste andere cfd brokers. De volledige lijst met instrumenten is HIER te vinden.

Oefenaccount / live account

Plus500 biedt u de mogelijkheid tot het openen van een gratis demo-account. Met deze demoaccount kunt u, zo lang als u wilt en met ongelimiteerd saldo, kennis maken met het door Plus500 aangeboden handelsplatform. Het is tegelijkertijd een perfecte manier om te oefenen met het handelen in cfd's, als u daar nog niet in thuis bent. Het openen van een demo-account is eenvoudig, snel, gratis en zonder enige verplichtingen.

Open hier gratis uw demo-account*

Als u liever direct aan de slag gaat, open dan een live rekening.

Open hier uw live-account*

Transactiekosten

Plus500 verdient aan aan de spread. Dat is het verschil tussen bied en laatprijs.

Hefboom

Bij plus500 kunt u handelen met een hefboom. De maximale hefboom verschilt per beleggingscategorie.

Voor de actuele maximale hefboom per beleggingsinstrument, klik hier

Geld storten en opnemen

Plus500 rekent geen kosten voor het storten en opnemen van geld van of naar de handelsrekening.

Geld overmaken kan eenvoudig via iDeal, bankoverschrijving, creditcard, PayPal of Skrill (voorheen Moneybookers). Geld opnemen kan via bankoverschrijving, cheque en Skrill. Dit zal ongeveer 3 werkdagen in beslag nemen.

Garantiestelling en certificering

Plus500UK Ltd geautoriseerd & gereguleerd door de FCA (#509909)

Plus500CY geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14)

Plus500 samengevat

  • Binnen enkele minuten opent u eenvoudig een demo rekening
  • eenvoudig geld storten, o.a. via iDeal
  • Vertrouwd Nederlandstalig handelsplatform en website
  • Plus500 handelaren kunnen CFD's met meer dan 2.000 instrumenten (aandelen, Indices, grondstoffen, Forex, cryptovaluta, opties en ETF's) verhandelen in meer dan 20 verschillende markten wereldwijd.
  • Plus500 biedt een gratis (onbeperkte tijd) demo versie aan.
  • In de huidige hectische dagelijkse routine weten Plus500 handelaren dat ze kunnen handelen waar ze ook zijn. Plus500 biedt programma platformen aan voor een volledige reeks van mobiele telefoons en tablets speciaal voor de drukke ondernemer.

*Risicowaarschuwing Plus500: 77% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

Plus500CY Ltd geautoriseerd & gereguleerd door CySEC (#250/14)