Markets.com, opgericht in 2008, is een van ‘s werelds meest vooraanstaande makelaars op het gebied van online beleggen. Het bedrijf heeft de modernste, intern ontwikkelde platformen voor web en mobiel, keuze uit ruim 1500 beleggingsinstrumenten en innovatieve en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke grafieken, hulpmiddelen en mogelijkheden om uw beleggingsstrategieën helemaal aan uw eigen wensen aan te passen.

Markets.com is eigendom van Playtech, een software- en dienstenbedrijf dat op de Londense beurs, de FTSE 250, staat genoteerd.

Regelgeving

Markets.com wordt bestuurd door Safecap Investments Limited wat een verguning heeft van en wordt gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) onder licentienummer 092/08 en door het Financial Services Board (FSB) in Zuid-Afrika als geautoriseerde financiële dienstverlener onder FSP-nummer 43906. Markets.com opereert volgens MiFID-regelgeving.

Platform

Markets.com heeft geavanceerde, intern ontwikkelde platformen voor web en mobiel met duidelijke eigenschappen en hulpmiddelen voor de analyse van activa, stochastische informatie, het MACD en allerlei andere informatie. Bekijk real-time noteringen, stel koerswaarschuwingen in om geen beleggingskansen te missen en profiteer van geavanceerde hulpmiddelen om risico’s te beperken, zoals take-profit en stop-loss.

Stortingen/opnames

Bedragen kunnen via creditcard, webmoney, bankoverschrijvingen of via landelijke banken worden gestort of opgenomen. De minimale storting bedraagt € 100.

Beleggingsinstrumenten

Bij Markets.com hebt u de mogelijkheid om in ruim 1500 CFD’s op aandelen en grondstoffen te beleggen, waaronder Apple, Google, Facebook, Twitter, olie en goud. Ook is er keuze uit ruim 50 valutaparen om in te beleggen. Daarnaast zijn er index-CFD’s van beurzen wereldwijd, zoals Wall Street, Europese en Aziatische beurzen, etc.

Markets.com levert beleggingsdiensten zonder commissies, zonder ook maar enige kosten. Ook biedt het bedrijf enkele van de meest concurrerende spreads in de sector, bijvoorbeeld spreads van slechts 1,7 op belangrijke valutaparen zoals EUR/USD, USD/JPY en GBP/USD!

Hefboom

Bij Markets.com is de hefboom standaard vastgesteld op 1:50. Voorwaarden zijn van toepassing.

Educatiematerialen

Markets.com biedt cliënten een gratis demoaccount met daarop € 100.000 om mee te oefenen. Net als op het account met echt geld zijn de noteringen op het demoaccount in real-time. Een risicoloos demoaccount openen is eenvoudig; binnen een paar minuten kunt u beginnen met oefenen!

Conclusie

Markets.com heeft een van de beste beleggingsplatformen: ideaal om via web of mobiel te beleggen, en levert een van de meest uitgebreide verzamelingen beleggingsindices. Naast de gratis demo en het gratis startgeld heeft u met een account bij Markets.com zoveel hulpmiddelen en eigenschappen tot uw beschikking, dat uw beleggingservaring wel uniek moet worden.

Ervaar het zelf en open een account bij Markets.com

Behelst risico op verlies van kapitaal.